Onder Franky Vercauteren lijkt Didier Lamkel Zé bijna helemaal opnieuw in ere hersteld, want het Kameroense woelwater werd opnieuw in de A-kern opgenomen en stond de voorbije drie wedstrijden ook telkens in de basis. Dat zorgde echter voor onvrede bij een deel van de spelersgroep en vooral bij de fans, die de voorbije weken ook van zich lieten horen.

Zo kwamen ze donderdag nogmaals met een boodschap voor het bestuur door een spandoek op te hangen voor de Bosuil. “4 days left”, stond er te lezen. Het is een verwijzing naar het einde van de transferperiode op 1 februari, want de Antwerp-supporters willen dat Lamkel Zé nog deze maand de club verlaat. Antwerp heeft dus nog vier dagen om een oplossing te vinden.

De fans krijgen mogelijk ook hun zin, want volgens Het Laatste Nieuws is de interesse voor Lamkel Zé de voorbije dagen opnieuw toegenomen. Enkele teams uit Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten zouden zijn komst wel zien zitten en zouden ook bereid zijn om een aanzienlijke som aan Antwerp over te maken. De Great Old hoopt immers nog enkele miljoenen te kunnen vangen voor zijn enfant terrible.

UPDATE 28/01
De Antwerp-fans lieten dus nogmaals hun ongenoegen blijken tegenover Lamkel Zé, en hopen vurig dat de Kameroener de club in de komende dagen nog zal verlaten. Die mogelijkheid bestaat nog steeds, want naar verluidt is er dus wel de nodige interesse in de man die al voor heel wat opschudding zorgde in Deurne-Noord.

Wat betreft een mogelijke transfer van Lamkel Zé kwam de Antwerp-aanhang overigens met een hilarisch initiatief. Zo werd er namelijk een website aangemaakt waarop kan worden gekeken of hij al weg is. Zo kan de site www.zeddealweg.be worden geraadpleegd om te checken of LZ7 nog op de Bosuil aanwezig is. Tot op heden is dat dus – tot groot ongenoegen van de achterban - nog steeds het geval.


VIAVoetbalnieuws.be