is in de laatste dagen van de mercato nog op zoek naar een extra flankaanvaller, want na het vertrek van Krépin Diatta (AS Monaco) en Emmanuel Dennis (FC Köln) is de spoeling daar behoorlijk dun geworden. Club lijkt daarbij op een jong talent te mikken, getuige de interesse in Facundo Pellistri (Man Utd) en Christos Tzolis (PAOK). Maar mogelijk gaat het nog een heel andere richting uit.

Verschillende Turkse media melden immers dat Club een akkoord bereikt heeft over een terugkeer van Nabil Dirar. Doorgaans moeten Turkse berichten met een korreltje zout genomen worden – Dirar werd er de voorbije jaren zowat elke transferperiode aan Club gelinkt -, maar nu lijken ze wel erg zeker dat de transfer rond is. Dirar zou gratis de overstap maken naar het Jan Breydelstadion, mogelijk hoopt Fenerbahçe dat Club zich zo ook wat inschikkelijker toont in het dossier van Simon Deli.

Ook Erzurumspor trok aan de mouw van Dirar, maar die wou terugkeren naar België om dichter bij zijn familie te zijn. De 34-jarige Dirar speelde al van 2008 tot januari 2012 voor Club. Daarnaast kwam hij ook nog uit voor Diegem, Westerlo en AS Monaco. Bij Fenerbahçe was Dirar op een zijspoor geraakt en kwam hij dit seizoen nog geen enkele keer in actie.


VIAVoetbalnieuws.be