RSC Anderlecht ziet Luka Adzic naar FC Emmen vertrekken. De middenvelder, die ook als vleugelaanvaller uit de voeten kan, komt op huurbasis over van paars-wit en maakt het seizoen af bij het in degradatienood verkerende Emmen.

Dat maakt de club via officiële kanalen bekend. Adzic speelde vorig seizoen ook voor de club van trainer Dick Lukkien. De 22-jarige Serviër kwam tot drie optredens in het shirt van Emmen, voordat de competitie werd stilgelegd. 
“Met Luka voegen we meer diepgang en aanvallende kwaliteiten toe aan de selectie”, geeft voorzitter Ronald Lubbers aan. “Bovendien kent hij het grootste deel van de groep al, net als de manier van spelen. Hij heeft zijn waarde hier vorig seizoen al bewezen, we hopen dat hij ons kan helpen in de strijd om handhaving.”
Adzic is nog niet meteen speelgerechtigd, omdat hij voor de winterstop nog in Turkije speelde. Emmen heeft een werkvergunning voor hem aangevraagd. Er wordt verwacht dat Adzic de aankomende twee wedstrijden nog niet bij de selectie zit.

LUKA.ADŽIĆ.IS.TERUG. 🧙‍♂ï¸Â#HIERKOMIKWEG pic.twitter.com/yA0ISo0MsN
— FC Emmen (@FC_Emmen) January 28, 2021


VIAVoetbalprimeur.be