staat op het punt om Krépin Diatta aan AS Monaco te verliezen. Daardoor moet Blauw-Zwart op zoek gaan naar een nieuwe rechterflankspeler. Het denkt aan een speler uit de Premier League.

Volgens CBS Sports heeft de landskampioen zijn oog laten vallen op DeAndre Yedlin van Newcastle United. De 27-jarige Amerikaanse international beschikt er over een aflopend contract en wil The Magpies graag verlaten. Hij komt er te weinig aan de bak en speelde dit seizoen nog maar 437 minuten. Yedlin speelt al sinds 2016, toen het hem voor 6 miljoen euro overnam van Tottenham, voor de ex-club van Philippe Albert.

Volgens Transfermarkt.nl heeft de speler, die jaren geleden ook naar Anderlecht kon, een marktwaarde van 5 miljoen euro. Yedlin heeft 113 matchen in de Premier League op de teller en geniet ook interesse van Besiktas, Augsburg, Werder Bremen, Trabzonspor en FSV Mainz. De speler gaf al aan dat hij Newcastle wil verlaten, want er zijn geen gesprekken gaande over een nieuw contract.

UPDATE 29/01
Club Brugge is aan het zoeken naar versterking, maar die zoektocht verloopt zéér moeizaam. Blauw-Zwart heeft tal van flankspelers op zijn verlanglijst staan, maar tot op heden ving het overal bot. DeAndre Yedlin is de volgende naam die men van de shortlist mag schrappen. De Amerikaanse flankverdediger van Newcastle United lijkt immers op het punt te staan om naar te verhuizen.


VIAVoetbalnieuws.be