is in de laatste dagen van de mercato nog op zoek naar een extra flankaanvaller, want na het vertrek van Krépin Diatta (AS Monaco) en Emmanuel Dennis (FC Köln) is de spoeling daar behoorlijk dun geworden. Club lijkt daarbij op een jong talent te mikken, getuige de interesse in Facundo Pellistri (Man Utd) en Christos Tzolis (PAOK). Maar mogelijk gaat het nog een heel andere richting uit. 

Verschillende Turkse media melden immers dat Club een akkoord bereikt heeft over een terugkeer van Nabil Dirar. Doorgaans moeten Turkse berichten met een korreltje zout genomen worden – Dirar werd er de voorbije jaren zowat elke transferperiode aan Club gelinkt -, maar nu lijken ze wel erg zeker dat de transfer rond is. Dirar zou gratis de overstap maken naar het Jan Breydelstadion, mogelijk hoopt Fenerbahçe dat Club zich zo ook wat inschikkelijker toont in het dossier van Simon Deli. 

UPDATE 30/01
RTBF bevestigt dat er momenteel onderhandelingen lopen tussen Club Brugge en Fenerbahçe omtrent een transfer van Nabil Dirar. De deal zou een huurbeurt betreffen, mét een aankoopoptie. Zijn makelaar Fouad Ben Kouider en het clubbestuur van Club Brugge zouden alvast de transfer proberen te regelen voor maandag, wanneer de laatste dag van transferperiode ingaat.


VIAVoetbalnieuws.be