pakte zaterdagavond uit met verrassend nieuws, want het kondigde in één klap de komst van Nabil Dirar én Tahith Chong aan. Beide spelers worden tot het einde van het seizoen gehuurd door de landskampioen, van respectievelijk Fenerbahçe en Manchester United. Met beide spelers heeft Club ook een duidelijk plan.

Voor de huurbeurt van Dirar zou Club zo'n 700.000 euro betalen, meldt Het Nieuwsblad. In dat bedrag zijn wel alle kosten meegenomen, dus ook het loon van de 34-jarige. Die zou als doublure van Clinton Mata moeten gaan fungeren. Als de samenwerking de komende maanden bevalt, zou er in de zomer gesproken kunnen worden over een verlengd verblijf.

Chong wordt dan weer binnengehaald als voorlopige vervanger van de vertrokken Krépin Diatta. In de zomer moet de jonge Nederlander dan terugkeren naar Man Utd en zou Club op zoek gaan naar een definitieve vervanger. Onder meer de piste van Christos Tzolis, die deze maand niet weg mocht bij PAOK, zou dan opnieuw geopend kunnen worden.


VIAVoetbalnieuws.be