is in de laatste dagen van de mercato nog op zoek naar een extra flankaanvaller, want na het vertrek van Krépin Diatta (AS Monaco) en Emmanuel Dennis (FC Köln) is de spoeling daar behoorlijk dun geworden. Club lijkt daarbij op een jong talent te mikken, getuige de interesse in Facundo Pellistri (Man Utd) en Christos Tzolis (PAOK). Maar mogelijk gaat het nog een heel andere richting uit.

Verschillende Turkse media melden immers dat Club een akkoord bereikt heeft over een terugkeer van Nabil Dirar. Doorgaans moeten Turkse berichten met een korreltje zout genomen worden, maar ook RTBF bevestigt dat er momenteel onderhandelingen lopen tussen Club Brugge en Fenerbahçe omtrent een transfer van Nabil Dirar. De deal zou een huurbeurt betreffen, mét een aankoopoptie. Zijn makelaar Fouad Ben Kouider en het clubbestuur van Club Brugge zouden alvast de transfer proberen te regelen voor maandag, wanneer de laatste dag van transferperiode ingaat.

UPDATE 12u15
Inmiddels geraken steeds meer details bekend over de mogelijke terugkeer van Dirar op Jan Breydel. Volgens RMC-journalist Sacha Tavolieiri zou het gaan om een korte samenwerking van zo'n zes maanden. Als blijkt dat zijn terugkeer een succes is, zullen de betrokken partijen opnieuw samenzitten om eventueel verder te gaan. De transfer van Dirar zou overigens los staan van de zoektocht naar aanvallende versterking om het vertrek van Schrijvers, Diatta en Dennis op te vangen.


VIAVoetbalnieuws.be