lijkt zijn transferhuiswerk twee dagen voor de deadline helemaal klaar te hebben. De laatste vacatures werden ingevuld met de komst van Nabil Dirar en Tahith Chong, die gehuurd worden van respectievelijk Fenerbahçe en Manchester United. Met de ervaren Marokkaan en de jonge Nederlander heeft Philippe Clement er twee extra opties voor de flanken bij.

De trainer toont zich op de website van Club dan ook bijzonder tevreden. “We zijn met Club zeer ambitieus in de drie competitites waarin we actief zijn. Er komt een hele drukke periode aan, met veel wedstrijden en in die optiek is het belangrijk om onze kern voldoende breed te houden, zeker na het vertrek van enkele spelers”, legt hij uit. “Met Dirar en Chong halen we twee versterkingen die in principe snel inzetbaar zijn.”

“Nabil Dirar kent het klappen van de zweep. Het is een polyvalente speler die zowel defensief als offensief op beide flanken uit de voeten kan. Bovendien is hij Belg en kent hij het huis. In mijn gesprekken met Nabil gaf hij duidelijk aan zeer gedreven te zijn maar ook enthousiast om een rol te spelen in de begeleiding van onze jongere spelers. Met Chong halen we iemand die diepgang brengt in het spel, ook zonder bal, iets wat ook Diatta en Dennis brachten. Beiden zijn polyvalente spelers, iets wat we in deze fase van de competitie zeker kunnen gebruiken.”


VIAVoetbalnieuws.be