kondigde zaterdagavond nog twee aanwinsten aan. Tahith Chong wordt gehuurd van Manchester United en verder werd ook Nabil Dirar teruggehaald. De 34-jarige wordt gehuurd van Fenerbahçe en moet de doublure van Clinto Mata op de rechtsachter worden. Maar die transfer stuit bij de fans van Club op heel wat onbegrip.

Op Twitter verwonderen veel Club-fans zich over de terugkeer van de flankspeler. Dat Club een rijpe dertiger, die het voorbije halfjaar niet speelde, binnenhaalt op huurbasis stoot op veel onbegrip. Bovendien lag Dirar tijdens zijn eerste passage bij Club negen jaar geleden niet bij alle fans goed en dat zijn zij nog niet vergeten. Er wordt dan ook gevreesd voor een floptransfer, zoals Anderlecht in het verleden al eens deed door vedetten op leeftijd binnen te halen…


VIAVoetbalnieuws.be