De afgelopen dagen waren er geruchten dat Trabzonspor zijn oog heeft laten vallen op een speler van Standard. De fans van de Rouches moeten zich echter geen zorgen maken, want de speler heeft geen interesse.

Trabzonspor zou volgens Turkse media interesse hebben in Merveille Bokadi. De verdediger/middenvelder is dit seizoen een vaste waarde en lokte dus interesse. In La Capitale laat hij weten dat een transfer naar Turkije hem momenteel niets zegt.

Bokadi speelt sinds de zomer van 2017 voor de Luikenaars. Hij ligt er nog tot medio 2022 onder contract en heeft volgens Transfermarkt.nl een marktwaarde van 2 miljoen euro. De kans is niet onbestaande dat hij de komende weken of maanden aan tafel gaat zitten om over een nieuw contract te spreken.


VIAVoetbalnieuws.be
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments