De fans van OHL mogen opgelucht ademhalen. De Turkse traditieclub Besiktas hengelde naar de diensten van Thomas Henry. De Turken kregen een 'njet' van OHL en vonden ondertussen een andere oplossing.

(29), spits van Everton, wordt voor de rest van het seizoen uitgeleend aan Besiktas, huidig nummer twee in de Turkse hoogste klasse.

Cenk Tosun: Çok mutluyum. Çok heyecanlıyım. Gaziantepspor'dan Beşiktaş'a geldiğimdeki heyecanın aynısı yaşıyorum. Bu şanlı formayı terletmek için sabırsızlıkla bekliyorum. @ovuncozdem pic.twitter.com/FepTipFlf2

— Kartal Analiz (@kartalanalizcom) January 31, 2021

Zo komt er meteen ook een einde aan de speculaties rond een mogelijk vertrek van Thomas Henry naar de Turkse traditieclub. Marc Brys gaf na afloop van de partij tegen Beerschot al aan dat transferitis bij 'sommige' spelers misschien een verklaring was voor de mindere prestatie, maar dat de club niet meer zou meewerken aan een eventueel vertrek van sterkhouders. Bovendien zijn de Thaïse eigenaars kapitaalkrachtig genoeg om ook een riant bod naast zich neer te leggen.


VIAVoetbalkrant.com