Simon Deli is de voorbije weken helemaal uit beeld verdwenen bij . De verdediger was vorig seizoen nog een sterkhouder, maar haalt nu amper nog de wedstrijdselectie en lijkt na de terugkeer van Stefano Denswil alleen maar verder weggezakt te zijn in de pikorde. De hele maand leek er dan ook een transfer in de maak te zijn, maar die kwam er nog niet.

Deli werd de voorbije weken al gelinkt aan Fenerbahçe en Saint-Etienne, maar zij slaagden er niet in om én Club én Deli te overtuigen. Maar op de laatste dag van de transferperiode lijkt er alsnog een oplossing uit de bus te komen voor de Ivoriaan. Hij lijkt immers op weg om terug te keren naar Slavia Praag, de ploeg waar Club hem in 2019 wegplukte.

Trainer Jindrich Trpisovsky sprak zich zondag al uit over een terugkeer. “Het is logisch voor beide partijen. Hij heeft een groot verlangen getoond om terug te keren”, verklaarde hij. Bovendien tweette Jaroslav Tvrdik, de voorzitter van Slavia, zondagavond ook nog eens de slagzin van Deli: “Born to shine”. Daarmee lijkt hij alvast een terugkeer van de 29-jarige aan te kondigen…


VIAVoetbalnieuws.be