Met Yunus Bahadir (18) verliest KRC Genk weer een van zijn talentvolle jongeren. De jeugdinternational verhuist per direct naar Sporting Charleroi, waar hij een contract tot medio 2022 ondertekende, met optie op twee bijkomstige seizoenen.

De Turkse Belg trok in 2017 van Standard naar KRC Genk. Na 3.5 seizoenen in Limburg verkast de flankverdediger nu naar Sporting Charleroi.Bij de Carolo's zal Bahadir eerst klaargestoomd worden bij de beloften, om van daaruit de sprong naar de A-kern te wagen.Hij ondertekende een contract tot medio 2022, met optie op twee extra seizoenen.

🤝 Le Sporting de Charleroi prépare l'avenir dès aujourd'hui 🤩 Yunus Bahadir rejoint notre Club en provenance du @KRCGenkofficial 🤙

▶️ Infos : https://t.co/sSiX6G72PQ#RCSC #Mercato #BienvenueYunus pic.twitter.com/ecOPEGHC1F

— RCSC Official (@SportCharleroi) February 1, 2021


VIAVoetbalkrant.com