Voor Antwerp FC belooft het nog een druk einde van de winterse transfermarkt te gaan worden. Zoals gewoonlijk wachtte sportieve baas Luciano D'Onofrio tot het slot van de mercato om toe te slaan. Er mag dus nog versterking verwacht worden op de Bosuil, maar ook aan uitgaande zijde staat nog één en ander op til.

Sowieso hoopt Antwerp om nog een nieuwe club te vinden voor enfant terrible Didier Lamkel Zé, die naar verluidt kan rekenen op interesse vanuit Turkije en het Midden-Oosten. Daarnaast zou ook Simen Juklerod kunnen vertrekken. De Noorse back is niet langer zeker van een basisstek bij de Great Old en bovendien loopt zijn contract komende zomer af. Volgens het Spaanse AS zou Celta de Vigo hem nu een uitweg kunnen aanbieden. De bedoeling van de huidige nummer 10 in de Primera Division is om Juklerod komende zomer gratis binnen te halen.

UPDATE 01/02
Het heeft er dus alle schijn van dat de Noorse back na het seizoen gratis de deur uitwandelt op de Bosuil. Maar mogelijk blijft Juklerod gewoon in de Jupiler Pro League actief. Zo meldt Het Laatste Nieuws dat KRC Genk hem eveneens wil aantrekken. De Limburgers zouden net als Celta de Vigo mikken op een transfervrije overgang na het seizoen. Maar Racing wil nu al een akkoord bereiken over die transfer. De kansen van de huidige nummer twee in het klassement zijn alvast behoorlijk groot, zeker gezien het feit dat een contractverlenging momenteel niet aan de orde lijkt.


VIAVoetbalnieuws.be