Westerlo staat voorlopig op een tweede plaats in 1B, met een straatlengte achterstand op leider Union. Toch willen de ambitieuze kemphanen na dit seizoen de sprong naar 1A wagen. Het team van Bob Peeters legde op de slotdag van de mercato nog een jonge verdediger vast.

Westerlo huurt de 20-jarige Ivoriaan Guy Serge Yameogo voor 1.5 seizoen van Samsunospor, het huidige nummer drie in de Turkse tweede klasse. Bij Samsunospor zat de centrale verdediger begin december voor het laatst in de selectie. Eerder nam Westerlo bij Samsunospor ook al Ange-Freddy Plumain op huurbasis over.

Squared new Welkom Guy Serge Yameogo
2️⃣0️⃣ jaar
4️⃣2️⃣ rugnummer
Soccer ball centrale verdediger
Flag of Côte d’Ivoire Ivoorkusthttps://t.co/mhNPK0edwx

— KVC Westerlo (@KVCWesterlo) February 1, 2021


VIAVoetbalkrant.com