wordt ook dit seizoen weer niet gespaard van pech. De Rode Duivel leek na veelvuldig blessureleed stilaan weer naar zijn beste niveau toe te groeien, met een stijgend aantal speelminuten en onder meer een uitstekende prestatie tegen Alaves. Maar dinsdag verscheen Hazard opnieuw niet op training bij Real en dus wordt er gevreesd voor een nieuwe blessure.

Omdat ze bij Real de lippen nog stijf op elkaar houden, wordt er heel wat gespeculeerd over de afwezigheid van Hazard. Burger King speelde er alvast in met een steekje aan onze landgenoot. Bij een tweet van El Chiringuito waarin het medium zich afvraagt waarom Hazard niet trainde, reageert de hamburgerketen: “Twee voor de prijs van één bij Burger King.”

Het zou een verwijzing kunnen zijn naar het overgewicht waarmee Hazard telkens aan de voorbereiding bij Real begon en waarop in Spanje veel kritiek kwam. Of een verwijzing naar het 'hamburgerincident' in 2012, toen Hazard nog tijdens de wedstrijd een hamburger ging eten nadat toenmalig bondscoach Georges Leekens hem in een interland tegen Turkije bij de rust gewisseld had.


VIAVoetbalnieuws.be