Er werden de laatste dagen van de mercato nog heel wat huurdeals afgerond. Transfermarkt.nl komt met een aantal financiële details van de overgangen. Zo blijkt dat Nabil Dirar en Cristian Benavente best dure vogels zijn.

wist Nabil Dirar te huren van Fenerbahçe en dat zou Blauw-Zwart ongeveer 700.000 euro kosten. Geen kleine som voor een speler die nochtans niet op de spelerslijst stond van de Turken. Club huurt hem amper 5 maanden.

Sporting Charleroi huurt Cristian Benavente ook voor amper vijf maanden van het Egyptische Pyramids, dat 500.000 euro ontving voor deze huurperiode. De Carolo’s hopen dat de voormalige smaakmaker zijn niveau weer kan opkrikken en Charleroi naar Play-Off I kan loodsen. De afgelopen maanden maakte hij weinig indruk bij Antwerp, waar hij zelden in de basis stond.


VIAVoetbalnieuws.be