Arjen Robben keerde afgelopen zomer terug bij FC Groningen, wat tot veel enthousiasme leidde. Maar tot dusver tobt de linkspoot alleen maar met blessures. Hij kwam nog maar twee keer in actie.

Ook in februari zal hij nog niet terugkeren binnen de lijnen, zo bevestigt Robben vandaag. In maart moet gaan blijken of het überhaupt tot een rentree gaat komen. “Die afweging moeten we in de komende weken gaan maken. Je moet wel voldoende perspectief zien. Het is wikken en wegen, maar opgeven komt niet in mijn woordenboek voor”, benadrukt Robben in het Algemeen Dagblad.

De laatste weken gaat het wel al iets beter. “Ik heb vertraging opgelopen door kuitklachten. Dat zijn andere klachten dan ik eerder had. Je valt nu een beetje van het ene in het andere. Het is geen rechte lijn omhoog en dat maakt het niet makkelijk.”


VIAVoetbalnieuws.be
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments