AA Gent krijgt de motor niet op gang onder Hein Vanhaezebrouck, die een 17 op 36 laat noteren. Een pijnlijke balans. Toch waren er tegen KAS Eupen lichtpunten te zien.

Tarik Tissoudali bewijst dat hij een aanwinst is. De creatieve aanvaller scoorde twee keer en twee keer was Roman Bezus, die in januari bijna naar Turkije verkaste, de aangever. De aanvaller geniet van het samenspel met de ex-speler van STVV.

“Klopt, Bezus is net als ik een creatieve speler die vooruit denkt. Het klikt goed met hem op en naast het veld. Ik heb nog maar twee keer meegetraind met de groep dus ik ben nog niet volledig aangepast, maar dat de samenwerking met iedereen nu al zo vlot loopt, geeft vertrouwen”, aldus Tissoudali.


VIAVoetbalnieuws.be
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments