is uitstekend uit de winterstop gekomen en lijkt de laatste weken onklopbaar. Sinds de jaarwissel wist de ploeg van coach Philippe Clement al zijn wedstrijden al winnend af te sluiten, waardoor de kloof in het klassement bijna wekelijks groter wordt. Aan uitblinkers bij de landskampioen dan ook geen gebrek.

Achterin doen Odilon Kossounou en Clinton Mata het uitstekend, het middenveld onder leiding van Ruud Vormer en draait weer op volle toeren en Bas Dost blijkt een garantie op doelpunten. Maar het is Noa Lang die er toch bovenuit steekt. In zijn laatste 7 duels was hij bijvoorbeeld goed voor 6 goals en 4 assists. Bovendien voetbalt hij met een pak flair en lef, waardoor zijn technische kwaliteiten tot uiting komen. En tot slot is de 21-jarige aanvaller er niet vies van om het nodige loopwerk op te knappen.

Analist Marc Degryse geniet dan ook met volle teugen van de Nederlandse lefgozer. De ex-Rode Duivel is er ook van overtuigd dat zijn plafond niet in de Jupiler Pro League ligt. “Hij gaat een transfer maken naar een internationale topcompetitie. The sky is the limit voor hem, dat geloof ik echt. Maar als het aan mij ligt blijft hij nog even hier. Met zijn aanvallende en avontuurlijke spel geeft Lang het Belgische voetbal enorm veel kleur”, klonk het bij Algemeen Dagblad.


VIAVoetbalnieuws.be
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments