Kylian Hazard werd door Paul Clement naar de B-kern gestuurd. De Brit verliet Cercle Brugge en Yves Vanderhaeghe nam over. Krijgt de aanvallende middenvelder een nieuwe kans?

In de Krant van West-Vlaanderen laat Vanderhaeghe weten dat er niets wijzigt aan de situatie van Hazard. De beslissing werd ook genomen door het bestuur, maar Vanderhaeghe wil de volledige situatie kennen en gaat met het bestuur aan tafel zitten. Mogelijk kan hij dus terugkeren in de A-kern.

Hazard, die in januari een transfer naar Turkije niet zag zitten, ligt nog tot medio 2023 onder contract in het Jan Breydelstadion. Dit seizoen was hij tot op heden goed voor 1 goal en 3 assists in 18 wedstrijden. Volgens Transfermarkt.nl heeft hij een marktwaarde van 700.000 euro.


VIAVoetbalnieuws.be
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments