Om de 1/8ste finales van de te halen, zal Antwerp FC in twee duels komaf moeten maken met Glasgow Rangers. Donderdagavond vond alvast de heenwedstrijd plaats op de Bosuil. De eerste helft ging redelijk goed op en af, maar toch kwam de Great Old op achterstand.

Tegen het einde van de eerste periode werd Kemar Roofe de zestien ingestuurd. Alireza Beiranvand kwam goed uit en maakte de kans onschadelijk, maar de Iraniër moest het leer lossen. En zo belandde de bal in de voeten van Joel Aribo, terwijl Beiranvand ver uit zijn kooi stond. De aanvaller van de Schotten liet de kans dan ook niet onbenut en trapte de 0-1 binnen. Een dure fout van de Antwerpse goalie, op de sociale media waren de kritieken dan ook vlijmscherp. Gelukkig voor hem zorgden ploegmaats Felipe Avenatti en Lior Refaelov nog voor de ommekeer voor rust.


VIAVoetbalnieuws.be
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments