Roman Bezus is onder Hein Vanhaezebrouck een nuttige schakel voor . Nochtans kon Bezus in de winter vertrekken. Hij ketste een transfer naar Turkije zelf af. 

“In januari kwamen er enkele aanbiedingen binnen van andere clubs, maar dat is elke transferperiode zo”, geeft hij aan op de officiële website. “Ik heb er niet veel aandacht aan gegeven, maar ik zag dat het in de pers wel werd opgepikt. Het klopt dat ik in Turkije heel wat geld kon gaan verdienen, maar daar ligt mijn interesse niet. Ik ben hier graag en merk dat ik onder de coach mijn kans krijg. Ook mijn familie heeft het hier naar haar zin dus waarom vertrekken.”

Plots is Bezus weer een vaste waarde bij KAA Gent. “Klopt. Zo zie je maar hoe snel een situatie kan veranderen. Het is fijn samenwerken met Hein en ik krijg mijn kansen om me te tonen. Het was dit jaar zwaar voor iedereen. Hier in Gent kwamen er daar nog eens heel wat trainers bij met elk hun eigen systeem en dat zorgde bij sommige spelers wel voor een gevoel van onzekerheid, maar nu staat alles goed.”
Bezus groeit nu naar zijn beste vorm. “Ik hoop nog belangrijker te worden. Dat kan op vlak van doelpunten en assists maar ook met balrecuperaties. We hebben een heel sterk middenveld. Het moet niet makkelijk zijn om coach te zijn. Hij beslist wie start, maar met onze kern lijkt me dat nooit een gemakkelijke keuze. Ik focus me vooral op hard werken en trainen. Als ik te horen krijg dat ik minuten mag maken zal ik er alles aan doen om het team te helpen.”


VIAVoetbalprimeur.be
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments