AA Gent boekte maandagavond een overtuigende zege tegen Moeskroen en wil vrijdag voor de bevestiging zorgen. Dan gaan de Kerels op bezoek bij KV Mechelen. Om het verschil te maken in het AFAS-stadion wordt onder meer richting Roman Bezus gekeken, die de laatste duels sterk staat te spelen.

De Oekraïense spelmaker had het nochtans lange tijd lastig om zijn draai te vinden in de Ghelamco Arena. De vele trainerswissels speelden daar uiteraard een rol in, maar Bezus haalde zelf ook lang niet altijd zijn gewenste niveau. Onder Hein Vanhaezebrouck kreeg hij in de voorbije wedstrijden echter wel weer zijn kans en die greep de 30-jarige ook. Ondanks de flinke concurrentie op zijn positie staat hij nu toch al vier wedstrijden op rij in de basis.

En dat terwijl Bezus tijdens de voorbije transferperiode nog nadrukkelijk gelinkt werd aan een vertrek bij de Buffalo's. “In januari kwamen er enkele aanbiedingen binnen van andere clubs, maar dat is elke transferperiode zo. Ik heb er niet veel aandacht aan gegeven, maar ik zag dat het in de pers wel werd opgepikt. Het klopt dat ik in Turkije heel wat geld kon gaan verdienen, maar daar ligt mijn interesse niet. Ik ben hier graag en merk dat ik onder de coach mijn kans krijg. Ook mijn familie heeft het hier naar haar zin dus waarom vertrekken”, reageerde hij op de clubwebstek.


VIAVoetbalnieuws.be
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments