Na helemaal uit beeld te zijn verdwenen bij Anderlecht herleeft Isaac Kiese Thelin op dit moment bij het Turkse Kasimpasa. De Anderlecht-huurling scoorde er vanmiddag al zijn vijfde doelpunt in negen competitiewedstrijden.

Thelin doet het goed in Turkije. De Zweed ging er sinds januari op zoek naar speelminuten na bij Anderlecht op een zijspoor te zijn geraakt.Vertrouwen

Hij mocht tot nu tot al elke keer in de basis starten bij Kasimpasa en bedankte de coach voor het vertrouwen met vijf competitiedoelpunten in negen wedstrijden. Vandaag bracht Thelin zijn ploeg terug op gelijke hoogte tegen Fatih Karagumrukde door de 1-1 te scoren. Kasimpasa won uiteindelijk het duel met 3-2 en staat nu dertiende in de Turkse Süper Lig met 29 punten. 

20’ GOL | Isaac Kiese Thelin

Kasımpaşa 1-1 Fatih Karagümrük

Goller ve önemli anlar için
Telegram: https://t.co/yXdKUu72le#iptv pic.twitter.com/5FQC4j6ItB

— TORK TV (@torktvyedek) February 20, 2021


VIAVoetbalkrant.com
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments