Anderlecht zal komende zomer ongetwijfeld weer het nodige werk hebben op de transfermarkt en bovendien ziet het er niet naar uit dat er tegen dan een oplossing gevonden zal zijn voor de financiële problemen. Het zal dus weer puzzelen worden voor sportief directeur Peter Verbeke, die nu eventueel al kan speuren naar transfervrije opportuniteiten. Zo wordt een oud doelwit van onder het stof gehaald.

In september werd Paars-Wit al gelinkt aan Majid Hosseini, een 24-jarige centrale verdediger van Trabzonspor. Die kwam toen niet, maar Anderlecht zou nu volgens Gazeta Damga een nieuwe poging wagen. De Iraniër is einde contract en de onderhandelingen over een nieuwe overeenkomst bij Trabzonspor zouden voorlopig stopgezet zijn. 

Trabzonspor wil Hosseini wel graag houden en bovendien liggen er nog heel wat kapers op de kust. Charleroi zou één van de geïnteresseerden zijn, net als Sampdoria, Olympiakos en enkele andere Turkse clubs. Hosseini en zijn management zouden hun tijd nemen om een beslissing over zijn toekomst te nemen, er hoeft dus niet meteen witte rook verwacht te worden.


VIAVoetbalnieuws.be