staat vanavond voor een zware opdracht in de tegen Dynamo Kiev. Het heeft dan wel een goeie uitgangspositie in handen (1-1 in Kiev), maar kan zoals geweten niet rekenen op heel wat sterkhouders om de kwalificatie over de streep te trekken.

Echter maakt clubicoon Franky van Der Elst zich niet al te veel zorgen. Bij het Nederlandse Algemeen Dagblad gelooft hij namelijk rotsvast in kwalificatie van Blauw-Zwart voor de volgende ronde. Daar deed de oud-middenvelder van de Bruggelingen overigens nog een straffe uitspraak over het huidige Club Brugge.

Zo vindt Van der Elst dit namelijk het beste Club óóit: “Ik denk nog altijd dat het Club onder Happel het beste Club ooit is. Ook door die twee Europese finales. Het Club waar ik in speelde had bij momenten ook echt een sterke ploeg. Maar dít Club is in zijn geheel wel het beste uit de geschiedenis. Gezien hoe Club nu geleid wordt en hoe het één van de beste selecties ooit bij elkaar heeft gebracht. Chapeau”, klinkt het namelijk vol lof.


VIAVoetbalnieuws.be