heeft het contract van Younès Belhanda verscheurd. De middenvelder wordt verweten het 'imago van de club schade te hebben toegebracht' en is daarom ontslagen.

Na het 2-2 gelijkspel tegen Sivasspor van afgelopen weekeinde liet Belhanda zich voor de camera van beIN Sports kritisch uit over de staat van de grasmat. “De club moet hier een oplossing voor vinden en de beste terreinknechten vinden. Dat is belangrijker dan allerlei zaken waarmee de club zich bezighoudt op Twitter en Instagram.”

Galatasaray schermt bij het opzeggen van de verbintenis met artikel 14 van het -reglement. Hierin staat uitgelegd wanneer contracten kunnen worden beëindigd. Dit is bijvoorbeeld toegestaan als spelers zich beledigend uitlaten over hun werkgever. De verbintenis van Belhanda zou al over ruim drie maanden aflopen.


VIAVoetbalnieuws.be