Het zal voor Waasland-Beveren nog bijzonder moeilijk worden om zich in de laatste vier speeldagen te verzekeren van het behoud, want ze bezetten de laatste plaats met vier punten minder dan Cercle Brugge en vijf minder dan Moeskroen. Er is wel nog een sprankeltje hoop op de Freethiel, waar gerekend wordt op doelpunten van Michael Frey om zich te redden.

De 26-jarige spits werd in oktober gehuurd van Fenerbahçe en bleek snel een meerwaarde. De Zwitser scoorde dit seizoen al tien keer in 26 wedstrijden en heeft zich daarmee in de kijker gespeeld. Blick bevestigt dat zich al geïnteresseerde clubs gemeld hebben en dat Waasland-Beveren niet moet hopen dat Frey langer zal blijven.

Zelf houdt de Zwitser de boot nog af. “Daar denk ik nog niet aan. We zullen wel een goede oplossing vinden”, verklaart hij. Bij Fenerbahçe ligt Frey nog tot 2022 vast. Zijn marktwaarde wordt momenteel op 1,4 miljoen euro geschat, waarmee hij een pak te duur lijkt voor Waasland-Beveren.


VIAVoetbalnieuws.be