Cercle Brugge is nog steeds in volle degradatiestrijd verwikkeld. De Vereniging heeft vier punten voorsprong op rode lantaarn Waasland-Beveren, maar zal met de huidige zeventiende plek barragewedstrijden moeten spelen.

Cercle kan dat scenario wel nog vermijden in de laatste vier wedstrijden van de reguliere competitie. De degradatiezorgen weerhouden de Bruggelingen er echter niet van om ook aan de toekomst te denken. Volgens haber365 zou Groen-Zwart een voorstel gedaan hebben aan Alpaslan Ozturk, een ex-speler van Beerschot en Standard.

Er zou wel zware concurrentie zijn voor de Turk die in Antwerpen geboren werd. Ook de Turkse topclubs Fenerbahçe en zouden azen op de verdediger. Het contract van Ozturk loopt na dit seizoen af, waardoor zijn volgende club hem gratis kan overnemen van zijn huidige werknemer Goztepe. Benieuwd of dat Cercle zal zijn. 


VIAVoetbalnieuws.be