Wesley Sneijder zou momenteel de Nederlandse voetbalstadions niet in mogen, vanwege een accommodatieverbod. Naar verluidt heeft hij die oktober vorig jaar opgelegd gekregen door wangedrag.

De afgelopen periode heeft hij echter wel duels van FC Den Bosch bezocht. Het Brabants Dagblad schrijft dat Sneijder een verbod van acht wedstrijden heeft gekregen naar aanleiding van misdragingen tussen Achilles Veen – DHSC, de Utrechtse amateurclub waar hij assistent is. Dit houdt in dat de recordinternational pas weer stadions mag betreden, tot het moment dat DHSC acht duels heeft afgewerkt.

Door de coronapandemie ligt heel het amateurvoetbal stil, waardoor dat nog een hele tijd gaat duren. De voetbalbond heeft deze straf voor Sneijder nooit officieel bekendgemaakt, waardoor het nog maar de vraag is in hoeverre deze straf zal worden nageleefd. De Utrechter bezocht recent twee duels van FC Den Bosch. Hij wil mogelijk met zakenpartner Ebert Dollevoet een aandeel in de Brabantse club.


VIAVoetbalnieuws.be