is in onze vaderlandse competitie alweer stevig op weg naar de landstitel. De vraag is dan ook niet worden ze kampioen, maar wel wanneer? In tussentijd kijkt Blauw-Zwart ook alweer naar de toekomst.

Zo verklapte Vincent Mannaert in De Tijd dat er al volop werk wordt gemaakt van transfers: “We zijn volop de zomermercato aan het voorbereiden. We bepalen de waarde van wie kan vertrekken en kijken ook naar wie hen kan vervangen. Dat doen we op basis van alle data in ons rekruteringscentrum, het Club Lab”, stelde de Algemeen Manager van Club.

Verhaeghe pikte daarop in met een groot voordeel voor de Bruggelingen op de transfermarkt. Zo zegt die dat spelers een transfer naar Club prefereren in plaats van naar kleinere clubs uit de grote competities: “We staan nu zover dat jonge spelers eerst naar ons willen komen in plaats van naar een club uit de rechterkolom in een grote competitie”, klonk het namelijk. En dat is uiteraard alleen maar goed voor de groei van Blauw-Zwart.


VIAVoetbalnieuws.be