Joachim Löw is op dit moment Spaans aan het leren en lijkt zich daarmee voor te bereiden op de volgende stap in zijn trainersloopbaan. De Duitser stopt na het EK als bondscoach van Die Mannschaft.

Bild heeft begrepen dat Löw op dit moment privélessen volgt en in de zomer graag op een acceptabel niveau Spaans wil kunnen praten. De bondscoach van onze oosterburen lijkt daarmee voor te sorteren op een overstap naar een club uit La Liga en AS weet dan ook te melden dat diverse clubs hun oren hebben gespitst.

In het verleden werd Löw al eens gelinkt aan en als die club zich van Zinédine Zidane zou ontdoen, komt de Duitser wellicht opnieuw in beeld. In het verleden trainde de 61-jarige Löw clubs als VfB Stuttgart, en Austria Wien en dus zou een overstap naar een Spaanse club een nieuwe uitdaging voor hem zijn.
Als bondscoach van werd Löw in 2014 wereldkampioen en haalde hij in 2008 de finale van het EK, die van Spanje werd verloren. Ook de Confederations Cup van 2017 staat op zijn palmares.


VIAVoetbalprimeur.be
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments