Bij KVC Westerlo waren ze niet ontevreden na het 2-2-gelijkspel tegen Union SG. Trainer Bob Peeters liet weten of hij de komende wedstrijden andere jongens de kans gaat geven met het oog op volgend seizoen.

“Dat weet ik nog niet, dat moeten we bekijken. Ik vond het vandaag in ieder geval geslaagd. We hebben besloten om Koen (Van Langendonck, nvdr.) de laatste vijf wedstrijden van het seizoen te laten spelen omdat Berke de club zal verlaten. Koen heeft heel lang moeten wachten op een kans om nog eens te spelen en heeft zich altijd als een professional gedragen”, zei hij op de website van Westerlo.

De 31-jarige doelman ligt nog tot medio 2022 onder contract, maar verloor dit seizoen de strijd met het jonge Turkse toptalent Berke Özer. Van Langendonck speelt sinds 2013 voor Westerlo en kwam in het verleden ook nog uit voor Beerschot. Özer wordt gehuurd van Fenerbahçe en werd al gelinkt aan KRC Genk, maar daar hebben ze al meer dan genoeg jonge doelmannen met zeer veel talent.


VIAVoetbalnieuws.be
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments