Het Nederlands elftal is de kwalificatiereeks voor het veelbesproken WK in Qatar begonnen met een krankzinnige nederlaag tegen : 4-2. De 35-jarige was met een hattrick de grote man in Istanbul.

De beginfase was voor , maar de eerste goal viel na veertien minuten aan de andere kant: Burak Yilmaz probeerde het met een puntertje en zag zijn poging via de arm van Matthijs de Ligt achter Krul in het doel ploffen: 1-0. Oranje probeerde van zich af te bijten, maar het bleef voornamelijk bij blaffen. Zo leverden vrije trappen van Memphis Depay niets op. Voor rust ging het van kwaad tot erger toen Donyell Malen in het strafschopgebied op de hakken van Okay Yokuslu trapte. Voor Yilmaz was het vervolgens een koud kunstje vanaf de stip: 2-0.


VIAVoetbalprimeur.be
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments