Het aantal geïnteresseerde clubs in Franck Ribéry blijft oplopen. De Franse routinier, viert bijna zijn 38e verjaardag, maar is vanwege zijn transfervrije status in de zomer toch een interessante optie.

Ribéry voelt zich momenteel echter op zijn plaats bij Fiorentina en een langer verblijf bij Viola valt zeker niet uit te sluiten. De partijen moeten elkaar dan nog wel zien te vinden in een contractverlenging. TransferMarketWeb weet dat VfB Stuttgart, Freiburg en Monza de aanvaller maar wat graag inlijven. Daar zijn nu Eintracht Frankfurt, Karagumruk en zijn oude club bijgekomen.

Na twaalf jaar Bayern München, waar Ribéry uitgroeide tot absolute vedette, verkaste hij in de zomer van 2019 naar Fiorentina. Dit seizoen verloopt niet best voor de huidige nummer veertien van de Serie A. Ondanks een aantal blessures kon de oud-international 21 duels in actie komen. Hier maakte hij twee goals en gaf zes assists.


VIAVoetbalnieuws.be
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments