KRC Genk kwam enkele weken met verrassend nieuws, want het nam met onmiddellijke ingang afscheid van Danny Vukovic. De 35-jarige doelman was het seizoen nog begonnen als aanvoerder, maar was in februari zijn basisplaats kwijtgeraakt aan Maarten Vandevoordt. Genk liet hem daarom meteen terugkeren naar Australië zodat hij zijn hoogzwangere vrouw kan bijstaan.

Intussen kan Vukovic ook op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Genk was voor de ervaren keeper zijn derde buitenlandse avontuur, nadat eerdere passages in bij en in Japan bij Vegalta Sendai telkens na maximum drie maanden met een sisser afliepen. Nadat Genk wel een succes wordt, sluit Vukovic niet uit dat hij opnieuw voor het buitenland kiest.

“Het is eigenlijk gewoon afwachten welke aanbiedingen binnenkomen”, vertelt Vukovic aan AAP. “We zullen zien welke aanbieding het beste is en welke club het best past bij mijn ambities. Ik wil proberen om prijzen te blijven winnen en ik wil dus een club die dezelfde ambitie heeft.”


VIAVoetbalnieuws.be
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments