In Slovenië en Hongarije wordt momenteel de groepsfase van het EK voor beloften afgewerkt. Scouts uit alle hoeken van Europa volgen dat tornooi van dichtbij om een aantal van de grootste talenten van het continent te monitoren. Ook de prestaties van Noa Lang worden er nadrukkelijk onder de loep genomen.

Voor de smaakmaker van ging het EK U21 alvast goed van start. Met Jong bleef Lang weliswaar steken op een 1-1-gelijkspel tegen de leeftijdsgenoten van Roemenië, maar zelf werd hij verkozen tot 'Man van de Match'. Bovendien maakte hij dit seizoen al flink indruk bij Blauw-Zwart. Er bestaat dan ook weinig twijfel over dat de 21-jarige aanvaller momenteel op de verlanglijstjes van verschillende buitenlandse clubs staat. In een uitgebreid interview met Algemeen Dagblad werd hij alvast aan de tand gevoeld over een eventuele transfer.

Zoals hij eerder al vermeldde, houdt Lang alle opties open. Zelfs een vertrek tijdens de komende zomermercato sluit hij niet op voorhand uit. Maar momenteel blijft zijn focus op Club Brugge liggen. “Ik weet niet hoe mijn toekomst eruit zal zien. Daarom roep ik nu ook niet dat ik zeker blijf. Er kan van alles gebeuren. Maar dit is een prachtige stap die het straks makkelijker zal maken om in een topcompetitie overeind te blijven. Maar dat is voor later hoor. Nu telt Brugge. En Jong Oranje. En straks misschien het echte Oranje”, klinkt het bij AD.


VIAVoetbalnieuws.be
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments