Ondanks de hoge verwachtingen besloot om het tijdens de vorige zomermercato bij slecht één rechtstreekse aanwinst te houden. Maar die werd wel een schot in de roos. Zo is Noa Lang op enkele maanden tijd uitgegroeid tot één van de absolute smaakmakers bij Blauw-Zwart.

De Nederlander, die inmiddels ook definitief werd overgenomen van , gaf eerder al toe dat hij in eerste instantie niet stond te springen om naar Jan Breydel te verhuizen. Maar omdat in Amsterdam weinig speelkansen voor hem lagen weggelegd, besloot hij toch eens te luisteren naar het voorstel van de Bruggelingen. Vervolgens werd hij ook uitgenodigd op de club en daar werd hij aangenaam verrast.

In een uitgebreid interview met het Nederlandse Algemeen Dagblad laat Lang immers verstaan dat hij zich meteen thuis voelde bij Blauw-Zwart. “Eigenlijk vanaf het moment dat ik daar binnen stapte, voelde het geweldig. Ze wisten alles van me. Ze laten mij hier mezelf zijn. Dat klinkt simpel, maar het is zo belangrijk. De trainer is duidelijk en eerlijk. Ik weet wat er van mij wordt verwacht. Ik kan best eigenwijs zijn. Als jeugdspeler werd ik best vaak van de training gestuurd. Maar ik zie inmiddels echt wel wat er nodig is om te presteren”, aldus de 21-jarige aanvaller.


VIAVoetbalnieuws.be
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments