moest vol aan de bak na de nederlaag tegen en deed dat ook. In de andere wedstrijd in de poule verloor kansloos van Turkije.

begon met een statement voor de match tegen de wantoestanden in Qatar. De spelers droegen een zwart shirt met daarop ‘Football supports change’. 5.000 toeschouwers woonden de wedstrijd als een testevenement bij.Nederland speelde tegen Letland een behoorlijk offensieve partij, maar vergat te vaak kansen af te maken. Berghuis scoorde zijn eerste doelpunt voor Oranje. Zonder tweede goal bleef het een dubbeltje op zijn kant, maar de Jong duwde in de 69ste minuut de tweede goal binnen.In de poule van Nederland zorgde Turkije andermaal voor de verrassing. De Turken gingen met 0-3 winnen tegen Noorwegen. Na een half uur spelen stond het al 0-2 in Malaga na goals van Tufan en Soyuncu. Na de rust scoorde Tufan nog een tweede keer.Turkije is met twee op twee de verrassende leider in de poule.


VIAVoetbalkrant.com
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments