Het is nog maar zeer de vraag wat er deze zomer allemaal op de transfermarkt zal gebeuren hier en daar. Bij KRC Genk willen ze alvast goed voorbereid zijn.

Topschutter Paul Onuachu lijkt deze zomer quasi onhoudbaar voor de Limburgers. En dus moeten ze op zoek naar een vervanger.Daarbij zouden De Condé & co uitgekomen zijn bij een oude bekende, want Ally Samatta wordt al eventjes aan Genk gelinkt.Drie miljoen euro?

De gewezen prijsschutter verliet Genk in 2020 voor tien miljoen euro, maar zowel bij Aston Villa als bij Fenerbahçe kon de Tanzaniaan nog geen echte voet aan wal zetten.Een bod van om en bij de drie miljoen euro ligt volgens Turkse bronnen alvast op tafel, al is het nog maar de vraag of dat voldoende zal zijn.


VIAVoetbalkrant.com
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments