Patrick Kluivert vertrekt aan het einde van het huidige voetbalseizoen als hoofd jeugdopleiding bij en wordt daarom maar bij de knieën afgezaagd in de Spaanse roddelpers. De voormalige topspits zou namelijk voor heel wat problemen hebben gezorgd op La Masia.

Tijdens het dienstverband van Kluivert in Catalonië braken er meerdere 'supertalenten' door bij Barça, zoals bijvoorbeeld Ansu Fati en Ilaix Moriba, maar naar verluidt vonden deze jongelingen de samenwerking met de oud-international van het Nederlands elftal helemaal niks. Ze zouden zelfs zo ontevreden zijn geweest dat zowel de aanvaller als de middenvelder aan een vertrek dacht.

Andere hooggeplaatsten binnen de grootmacht konden Fati en Moriba naar verluidt maar nét op andere gedachten brengen, maar het scheelde niks of er had zich een drama voltrokken. In het Camp Nou-stadion wordt Kluivert gezien als een adept van de vertrokken voorzitter Josep Maria Bartomeu. Daarom zou de relatie van de Nederlander met Lionel ook helemaal verzuurd zijn. Het is hoogstwaarschijnlijk tevens de reden dat hij nu gekraakt wordt in de media.


VIAVoetbalnieuws.be
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments