Na de interlandbreak trekken ook de Europese competities zich weer op gang. Belgische clubs kunnen dan wel geen punten meer sprokkelen in de of , toch staat er nog een heleboel op het spel voor ons land. VoetbalPrimeur.be laat zien wie nog in het oog moet worden gehouden in verband met de coëfficiëntenlijst.

Ondanks het gebrek aan Belgische clubs maken we toch geen al te slechte beurt dit seizoen. Dat komt namelijk omdat onze dichtste achtervolgers allen steken lieten vallen. Oostenrijk, Rusland en hadden al geen actieve clubs meer, Schotland en Oekraïne zagen hun afgevaardigden dan weer sneuvelen in de voorbije knock-out ronde. Zo gingen de Rangers de boot in tegen Slavia Praag. Dynamo Kiev geraakte dan weer niet voorbij Villarreal.


VIAVoetbalprimeur.be
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments