heeft maandagavond voor één van zijn sterkste prestaties van het seizoen gezorgd. Op het veld van Antwerp FC, de nummer twee in de stand, haalde Paars-Wit het met duidelijke 1-4-cijfers. Vooral in de tweede periode kwamen de Brusselaars sterk voor de dag.

RSCA had het in eerste instantie lastig om openingen te vinden door de defensieve houding van de Great Old. Maar eenmaal de 0-1 op het bord stond, ging het bijzonder vlot voor de recordkampioen. Coach Vincent Kompany was dan ook een tevreden man. Al kreeg hij op zijn obligate persconferentie wel te maken met een bizar momentje.

Zo werd Kompany slechts één vraag gesteld. Normaal gezien zijn er dat beduidend meer, maar nu zat de persbabbel er dus opvallend snel op. De jonge trainer kon er zelf echter om lachen. “We krijgen altijd minder vragen als we hebben gewonnen”, lachte hij bij Sporza. Het is geen probleem. Ik zal 20 minuten blijven zitten, ondanks onze overwinning. Zo ben ik het gewoon als we verliezen.”


VIAVoetbalnieuws.be
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments