Positief nieuws voor de voetbalsupporters. De openingswedstrijd van het Europees Kampioenschap tussen en zal waarschijnlijk worden afgewerkt mét publiek. De Italiaanse regering heeft beslist om opnieuw voetbalfans toe te laten tijdens de wedstrijd Italië en Turkije in het Stadio Olympico.

Op 11 juni staat de openingswedstrijd van het EK gepland tussen Italië en Turkije in het Stadio Olymouco in Rome. Voorlopog geldt in Italië ook nog steeds de regel dat de wedstrijden worden afgewerkt in een leeg stadion, maar de Italiaanse regering zou tegen die tijd heel graag volk in de tribunes krijgen. Daarom zet de Italiaanse regering zijn wetenschappelijke adviseurs in om een oplossing te zoeken om toch supporters toe te laten, dat meldt Sporza.

Minister van Volksgezondheid Roberto Speranza bevestigt dat er hoe dan ook toeschouwers aanwezig zullen zijn bij de EK-matchen op Italiaanse bodem. Precieze details worden nog onderzocht. De Europese voetbalbond heeft aan de 12 gastlanden gevraagd om een plan voor te leggen om toeschouwers toe te laten in de EK-stadions.


VIAVoetbalprimeur.be
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments