De voorbije twee jaar bleef het stil rond Hugo Broos, nadat de inmiddels 68-jarige moest vertrekken bij KV Oostende. Daar was hij iets meer dan een jaar aan de slag geweest als technisch directeur en na het vertrek van Gert Verheyen nam hij ook enkele wedstrijden over als hoofdtrainer. Twee jaar later zou Broos een opmerkelijke terugkeer kunnen maken.

Volgens Le Site Info gaat Broos immers aan de slag bij Raja Casablanca, de nummer twee in de Marokkaanse competitie. Bij Raja moet hij overnemen van Jamal Sellami. Er zouden vergevorderde gesprekken aan de gang zijn en Broos zou volgens de bron zelfs nog donderdag zijn contract kunnen tekenen, om dan volgende week aan de slag te gaan.

Het zou niet de eerste ervaring van Broos in Afrika zijn, want hij trainde al de Algerijnse clubs JS Kabylie en NA Hussein Dey en van 2016 tot 2017 was hij ook bondscoach van Kameroen. Met dat land won hij de Afrika Cup. Verder was Broos in het verleden ook coach van RWDM, , Moeskroen, Anderlecht, KRC Genk, Panserraikos, Trabzonspor en Zulte Waregem.


VIAVoetbalnieuws.be
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments