Cercle Brugge moet op de laatste twee speeldagen van de reguliere competitie nog volop aan de bak om zich te verzekeren van het behoud, al klommen ze vorig weekend dankzij een zege tegen Beerschot al naar een veilige zestiende plaats. Ondanks die precaire situatie is de Vereniging wel al bezig met volgend seizoen.

Zo heeft Cercle zijn pijlen gericht op een nieuwe linksachter, aangezien dit seizoen de rechtsvoetige Vitinho daar vaak moest depanneren. Het zou in zijn zoektocht uitgekomen zijn in Albanië, want volgens Panorama Sport hebben de Bruggelingen een bod van 350.000 euro uitgebracht op Marsel Ismajlgeci. Dat is een 21-jarige Albanees die in zijn thuisland uitkomt voor KF Tirana.

Daar was hij dit seizoen in 26 matchen al goed voor vier goals en vier assists en de jonge speler maakte in november ook zijn debuut voor de Albanese nationale ploeg. Cercle is dan ook niet de enige gegadigde, want ook vanuit en Oekraïne zou er interesse zijn. Tirana zal het bod van Cercle wellicht weigeren, want ze zouden mikken op een transfersom van 500.000 euro. Het lijkt er dus op dat Cercle (of eigenaar AS Monaco) wat dieper in de buidel zal moeten tasten.


VIAVoetbalnieuws.be
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments